Personal Gym Albert Cuyp

Meet the team

The Team

Kevin

Ik begon mijn reis in de vechtsportwereld met karate en taekwondo, voordat ik later de overstap maakte naar professioneel kickboksen. Ik heb door jaren heen tientallen wedstrijden gevochten. Ik ben NL-kampioen en heb drie keer het ECE- Enfusion wereldkampioenschap gewonnen. Met mijn jarenlange ervaring in de ring, als personal trainer en diverse fitness opleidingen op zak, deel ik graag mijn passie en kennis. Door deze ervaringen en opleidingen weet ik ieder persoon juist te begeleiden richting zijn of haar doel. Verder hou ik ervan om het leven luchtig te blijven zien en lol te hebben in alles wat ik doe, zo ook in trainen!

Lorraine

Sport is altijd mijn grote passie geweest, sinds ik een klein meisje was. Het begon met ballet en later nog vele andere sporten. Na mijn studie heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Toch bleef het kriebelen en wilde ik van mijn passie m’n werk maken. Ik besloot een andere weg in te slaan en me daarvoor op te leiden. Sport en voeding. Fit voelen begint met beweging, maar het gaat hand in hand met voeding.  

Ik geloof in de kracht van sporten én genieten van heerlijke gezonde maaltijden. Met kleine aanpassingen in je voeding is er al grote winst te behalen.

Joey

Van jongs af aan is sport voor mij een grote passie. Tijdens het beoefenen van balsporten bleek later dat teamsport toch niet helemaal bij mij paste en maakte ik vrij kort daarna kennis met het kickboksen. Een harde sport waarin je samen traint maar die je voor jezelf beoefent. Nu, 16 jaar later, staan er 31 wedstrijden op mijn naam en zijn beide doelen behaald. Ik wil mijn kennis en ervaring overbrengen op anderen om het beste uit een persoon te halen. De mens is in staat zoveel meer te kunnen dan hij/zij denkt! Mijn motto is dan ook; ‘waar een wil is, is een weg. Opgeven is geen optie!’ Met de juiste mindset, doorzettingsvermogen en kennis is het mogelijk je eigen gestelde doel(en) te realiseren. En daarbij ga ik jou helpen!

Laurenze

Ik ben Laurenze Walet en 45 jaar. 2 jaar geleden heb ik de beste beslissing van mijn leven gemaakt. Ik ben gestopt met mijn restaurant en ben me gaan richten op het geven van sport trainingen. Mijn motivatie is de mensen die ik train zich gezond en fit te laten voelen in elke levensfase. Mijn focus ligt op kracht trainingen aangevuld met conditioning. Ik motiveer mensen om bewegen en trainen en een onderdeel van hun leven te maken. De beloning komt vanzelf bij de eerste resultaten.